Termeni si conditii de utilizare

 

    Acest site - Balcic.net - este facut din dragoste pentru zona Balcicului, si incearca sa va ofere informatii cit mai exacte despre aceasta. Nu are scop comercial, si nici nu intentioneaza sa promoveze interesele comerciale ale unei firme/persoane.
   Intregul continut al acestui site este proprietatea Balcic.net. Drepturile de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea noastra.
   Accesul la acest site este liber. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
   Orice material de pe acest site poate fi reprodus partial, integral sau modificat, cu permisiunea noastra anterioara, si doar daca este citata sursa.
   Este interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui.
   Este interzisa incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting.
   Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.
   Este interzisa crearea de legaturi cu acest site, fara un acord prealabil scris. In situatia in care acest lucru se intampla fara acordul scris, explicit, al nostru, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate si ne rezervam dreptul de solicita sanctionarea, conform legislatiei In vigoare, a oricarei actiune de acest tip.


  Balcic.net sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Noi nu garantam, nu suntem si nu putem fi facuti responsabili in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
   Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site-ul Balcic.net, de noi, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa balcic@gmail.com.
   Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Balcic.net isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor, sau care incalca legile tarii.
   Noi nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.
   Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
   Utilizatorii acestui site accepta implicit prezentele reguli si termenii si conditiile de folosire, prin contactarea si folosirea site-ului.
   Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune.
   De asemenea, ne rezervam dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment.

Copyright © 2006-2009 Balcic.net. Toate drepturile rezervate.

Termeni si conditii
chat geschichten kostenlose gallerien filme videos fotos